Η τεχνική του αναπαλαιωμένου επίπλου

Θέλετε να ανανεώσετε τα παλιά σας έπιπλα ή να δημιουργήσετε μοναδικά διακοσμητικά εφέ για το χώρο σας; Τα Χρώματα Κιμωλίας OLD TIMES είναι η νέα τεχνική που ήρθε για να μείνει! Δώστε στα έπιπλα και τα αντικείμενά σας ένα Vintage χαρακτήρα χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις.

Αφεθείτε στην έμπνευση!

Τα Χρώματα Κιμωλίας μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε επιφάνεια από ξύλο, μέταλλο και γυαλί. Είναι ιδανικά για την αναπαλαίωση και διακόσμηση ξύλινων επίπλων (όπως ντουλάπες, πόρτες, κουφώματα, ντουλάπια κουζίνας, τραπεζάκια κτλ), τοίχων ή αντικειμένων από γυαλί, μέταλλο, σίδερο, μάρμαρο, τούβλο, ύφασμα.
  • Χαρίζουν βελούδινο, λείο φινίρισμα
  • Εφαρμόζονται πάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια: παλιά, βαμμένη ή βερνικωμένη
  • Έχουν άριστη καλυπτικότητα από το πρώτο πέρασμα
  • Δεν χρειάζεται να γίνει κάποια προεργασία στην επιφάνεια
  • Η εφαρμογή τους είναι πανεύκολη και από άτομα χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις. 

OLD TIMES CHALK PAINT - ΧΡΩΜΑ ΚΙΜΩΛΙΑΣ

Η σειρά OLD TIMES είναι ένα πρωτοποριακό και εύχρηστο χρώμα κιμωλίας με υπέροχο διακοσμητικό αποτέλεσμα, με το οποίο μπορούμε να ανακαινίσουμε και να διακοσμήσουμε τα παλιά μας έπιπλα σε στυλ vintage, διχρωμίες κλπ. Εφαρμόζεται πάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια παλιά, βαμμένη ή βερνικωμένη και έχει άριστη καλυπτικότητα από το πρώτο πέρασμα.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ: 375ml & 750ml

ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ: Δεν απαιτείται αστάρι 
ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΙΜΟΤΗΤΑ: Αντίσταση στους λεκέδες & εύκολο καθάρισμα 
ΑΠΟΔΟΣΗ: 750 ml αρκούν για 9m² σε μία στρώση

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Οι αποχρώσεις μπορεί να διαφέρουν από το εφαρμοσμένο τελικό υλικό. Δείτε τα πραγματικά δείγματα όλων των αποχρώσεων στο κατάστημα.