Τα μυστικά της τελειότητας


Με τα χρώματα νερού RENOVATION PERFECTION® μπορείτε να είστε σίγουροι για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε για πολύ καιρό! Κάθε χρώμα της σειράς περιλαμβάνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη αντοχή σε όλες τις επιφάνειες.
Ζήστε, χορέψτε, παίξτε, δημιουργήστε...
Όταν η αισθητική συνδυάζεται με την ανθεκτικότητα, η ποιότητα ζωής κερδίζει!

Γιατί ξεχωρίζουν...

ΑΨΟΓΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Τα RENOVATION PERFECTION® προσφέρουν εξαιρετική κάλυψη και δημιουργούν ένα υψηλής ποιότητας, απαλό και ομοιόμορφο φινίρισμα, ανεξάρτητα από την επιφάνεια.


ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ

Μεταμορφώστε τους χώρους σας όπως τους θέλετε εσείς! Επιλέξτε μια ενιαία απόχρωση ή συνδυασμούς. Τολμήστε! Είναι το δικό σας έργο και είναι μοναδικό!

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΕΙΣ

Σχηματίζουν μια προστατευτική μεμβράνη όταν στεγνώσουν, αρκετά σκληρή, ώστε το χρώμα να μη φθείρεται από την εντατική χρήση ή τα χτυπήματα και τις γρατζουνιές.

Συμβουλές & tips

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντικό βήμα. Ο καλός καθαρισμός των επιφανειών με ένα αλκαλικό καθαριστικό, που έχει δηλαδή ως βάση στην καυστική σόδα, είναι απαραίτητος για ένα τέλειο αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗ ΒΑΦΗ

- Υποχρεωτικά 2 στρώσεις χρώματος για να πετύχετε την πραγματική αντοχή του υλικού. 
- Αφήστε να περάσουν τουλάχιστον 6 ώρες και έπειτα εφαρμόστε τη 2η στρώση. 
- Το χρώμα στεγνώνει μετά από 24 ώρες, ενώ η πλήρης σκλήρυνσή του γίνεται σε 20 μέρες.

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Εφαρμόστε το χρώμα  σε θερμοκρασία δωματίου 12 - 25°C για να αποφύγετε τυχόν ξεφλούδισμα, ή φουσκάλες.
Η μέγιστη αντοχή του χρώματος επιτυγχάνεται 20 ημέρες μετά την εφαρμογή. Σε αυτό το διάστημα φροντίστε να είστε προσεκτικοί στη χρήση.