Χαλαρώστε!

Το μπάνιο σας που ανακαινίσατε είναι σαν καινούργιο

Αφήστε τις ιδέες σας να ξεχειλίσουν!

Αν κάποτε διστάζατε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας, σήμερα δεν υπάρχει κανένας λόγος για αναβολή. Μεταμορφώστε το πλήρως, εύκολα και γρήγορα, χωρίς ξηλώματα και γκρεμίσματα. Τα χρώματα νερού RENOVATION PERFECTION® της V33 εγγυώνται τέλεια αδιαβροχοποίηση και προστασία των επιφανειών από το νερό.

V33 - ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΒΑΦΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΑΣ

Τα χρώματα νερού RENOVATION PERFECTION® για Μπάνιο έχουν ειδικά σχεδιαστεί για την ανακαίνιση επιφανειών με συνεχή χρήση και μεγάλη καταπόνηση. Χάρη στα ειδικά γαλακτώματα και τους ενεργοποιητές (σύστημα ADDITIV) που περιέχουν, πετυχαίνουν τέλειο, ΣΑΤΙΝΕ φινίρισμα και αντοχή στην καθημερινή χρήση. Βασισμένο στην τεχνολογία AQUARESIST, δημιουργεί μια υδρόφοβη επιφάνεια, που αντέχει στο καθημερινό βρέξιμο, εμποδίζοντας την διείσδυση του νερού.


ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ: Δεν απαιτείται αστάρι
ΤΕΛΕΙΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ: Ανθεκτικότητα στο νερό και στην παρατεταμένη υγρασία
ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ: (10°C / 40°C)
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ: Σε καλλυντικά και προϊόντα καθαρισμού (οδοντόκρεμες, απολυμαντικά, κλπ.)
ΑΠΟΔΟΣΗ: Η συσκευασία των 0,75lt αρκεί για 5 m² σε 2 στρώσεις
Κατέβασε το τεχνικό φυλλάδιο του προϊόντος (TDS)


ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι αποχρώσεις μπορεί να διαφέρουν από το εφαρμοσμένο τελικό υλικό. Δείτε τα πραγματικά δείγματα όλων των αποχρώσεων στο κατάστημά μας.

Είδη Υγιεινής

V33 - ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΒΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Τα χρώματα νερού RENOVATION PERFECTION® για Είδη Υγιεινής και το ειδικό βερνίκι προστασίας, έχουν ειδικά σχεδιαστεί για την ανακαίνιση επιφανειών με συνεχή χρήση και μεγάλη καταπόνηση. Χάρη στα ειδικά γαλακτώματα και τους ενεργοποιητές (σύστημα ADDITIV) που περιέχουν, πετυχαίνουν τέλειο, ΣΑΤΙΝΕ φινίρισμα και αντοχή στην καθημερινή χρήση.
Βασιζόμενο στην τεχνολογία HYDRO+, δημιουργεί αδιάβροχη επιφάνεια με ανθεκτικότητα στη συνεχή επαφή με το νερό και στις μεταβολές της θερμοκρασίας.

ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΦΙΣΗ: Δεν απαιτείται αστάρι (ούτε σε επιφάνειες με ακρυλική ρητίνη)
ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ
ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΙΜΟΤΗΤΑ: Εύκολο καθάρισμα της επιφάνειας
ΑΠΟΔΟΣΗ: Η συσκευασία του 1,0lt αρκεί για κάλυψη 3 m² σε 2 στρώσεις
ΧΡΩΜΑ: Λευκό

Κατέβασε το τεχνικό φυλλάδιο του προϊόντος (TDS)

ΣΜΑΛΤΟ ΤΙΤΑΝLUX - ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

Όσοι θέλετε να ανακαινίσετε την μπανιέρα σας, θα χρειαστείτε ένα προϊόν το οποίο να προσφέρει τη maximum προστασία, αλλά και απεριόριστες χρωματικές επιλογές. Όπως είναι φυσικό, η μπανιέρα σε σχέση με τα πλακάκια του τοίχου είναι μια επιφάνεια με έξτρα απαιτήσεις. Το Σμάλτο Μπανιέρας TITANLUX της ΤΙΤΑΝ είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να είναι ανθεκτικό στη χλωρίνη, τα ισχυρά καθαριστικά, το νερό και την τριβή.
Διατίθεται σε δύο φινιρίσματα σατινέ και γυαλιστερό, ενώ διατίθεται και σε συσκευασία κιτ με όλα τα απαραίτητα υλικά (αστάρι, διαλυτικό, καθαριστικό, πινέλα, ρολά κλπ).
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΤΙΤΑΝLUX και για τα πλακάκια δαπέδου και τοίχου σε περίπτωση υψηλών απαιτήσεων ή όταν χρειάζεται να εφαρμόσετε μια ειδική απόχρωση.