Είναι πανεύκολο

Μόλις ανακαινίσατε την νέα σας κουζίνα και την χαίρεστε!

Τολμήστε να τα αλλάξετε όλα!

Τα χρώματα νερού RENOVATION PERFECTION® της V33 θα σας βοηθήσουν σε όλες τις συνθέσεις σας, μικρές ή μεγάλες, είτε πρόκειται για μικρές πινελιές όπως ένα λιτό ορεκτικό, είτε πρόκειται για υψηλή μαγειρική τέχνη!


V33 RENOVATION PERFECTION
ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΒΑΦΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Τα χρώματα νερού RENOVATION PERFECTION® για Κουζίνα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την ανθεκτική ανακαίνιση επιφανειών με συνεχή χρήση και μεγάλη καταπόνηση. Χάρη στον συνδυασμό συγκεκριμένων πολυμερών και τους ενεργοποιητές (σύστημα ADDITIV), που περιέχουν, πετυχαίνουν τέλειο φινίρισμα και αντοχή στην καθημερινή χρήση. Λόγω της ειδικής του σύνθεσης, το χρώμα RENOVATION PERFECTION® για Κουζίνα δημιουργεί  επιφάνεια που διαθέτει ενισχυμένη αντοχή στους μαγειρικούς λεκέδες. 

ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ: Δεν απαιτείται αστάρι 

ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ: Για τις επιφάνειες πίσω από τις μαγειρικές εστίες
ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΕΙΣ: Π.χ. κοψίματα, γδαρσίματα, χτυπήματα, κλπ
ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΙΜΟΤΗΤΑ: Αντίσταση στους μαγειρικούς λεκέδες & εύκολο καθάρισμα 
ΑΠΟΔΟΣΗ: Η συσκευασία των 0,75lt αρκεί για 5 m² σε 2 στρώσεις
Κατέβασε το τεχνικό φυλλάδιο του προϊόντος (TDS)


ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι αποχρώσεις μπορεί να διαφέρουν από το εφαρμοσμένο τελικό υλικό. Δείτε τα πραγματικά δείγματα όλων των αποχρώσεων στα σημεία πώλησης.


V33 - ΒΕΡΝΙΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ TOY ΠΑΓΚΟΥ

Το βερνίκι νερού RENOVATION PERFECTION® έχει ειδικά σχεδιαστεί για πρόσθετη προστασία οριζόντιων επιφανειών με συνεχή χρήση και μεγάλη καταπόνηση. Χάρη στα ειδικά πολυμερή και τους ενεργοποιητές που περιέχει, προστατεύει τα χρώματα Renovation Perfection στους πάγκους εργασίας από χτυπήματα και γρατζουνιές. Το Βερνίκι Προστασίας RENOVATION PERFECTION® δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας πάνω στους πάγκους εργασίας που δρα σαν ασπίδα ενάντια στη φθορά της καθημερινής χρήσης.

ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από γρατζουνιές και γδαρσίματα
ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ στους λεκέδες και τα λίπη
ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ: CLEAR SATIN
ΑΠΟΔΟΣΗ: Η συσκευασία των 0,5lt αρκεί για 2,5 m² σε 2 στρώσεις
Κατέβασε το τεχνικό φυλλάδιο του προϊόντος (TDS)


AZULEJOS - ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ PAL ΧΡΩMAΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΟΙΧΟΥ

Θα θέλατε απεριόριστες Pal χρωματικές επιλογές για τα πλακάκια καθέτων επιφανειών της κουζίνας σας ή του μπάνιου σας;

Το σμάλτο νερού AZULEJOS, της κορυφαίας στο είδος της ισπανικής εταιρίας ΤΙΤΑΝ, σας δίνει την δυνατότητα να το πετύχετε εύκολα, χωρίς ταλαιπωρία και με σίγουρο μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Εφαρμόζεται ΧΩΡΙΣ αστάρι. Δηλαδή, αφού καθαρίσετε καλά την επιφάνεια, μπορείτε να ξεκινήσετε το βάψιμο ΑΜΕΣΩΣ.

Το σημαντικό πλεονέκτημα του AZULEJOS είναι ότι εφαρμόζεται γρήγορα και εύκολα, γλιτώνοντας στον DIYer ή στον επαγγελματία χρόνο και κόπο. Παράλληλα πρόκειται για ένα προϊόν που προσφέρει στο πλακάκι την ΑΝΤΟΧΗ που χρειάζεται στην υγρασία, στους λεκέδες και στο συχνό πλύσιμο με καθαριστικά προϊόντα.
Θα το βρείτε σε αρκετές αποχρώσεις pal και σε δύο φινιρίσματα: σατινέ και γυαλιστερό.