Καμαρώστε...

Μόλις μεταμορφώσατε το δάπεδο και την σκάλα σας!

Στα βήματα της τελειότητας!

Μην αφήσετε το δάπεδό σας παραπονεμένο, ούτε και τις σκάλες! Τα χρώματα νερού RENOVATION PERFECTION® της V33 αποτελούν μια εύκολη λύση υψηλής ανθεκτικότητας για όλους τους τύπους δαπέδου. Περπατήσετε λοιπόν και τρέξτε με την καρδιά σας!


ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΒΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ & ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ

Τα χρώματα νερού RENOVATION PERFECTION® για ΔΑΠΕΔΟ και ΣΚΑΛΕΣ έχουν ειδικά σχεδιαστεί για την ανακαίνιση επιφανειών με συνεχή χρήση και οικιακή καταπόνηση. Χάρη στα ειδικά γαλακτώματα και τους ενεργοποιητές (σύστημα ADDITIV) που περιέχουν, πετυχαίνουν τέλειο, ΣΑΤΙΝΕ φινίρισμα και αντοχή στην καθημερινή χρήση. Βασισμένο στην κεραμική τεχνολογία, δημιουργεί εύκαμπτη και ταυτόχρονα σκληρή επιφάνεια που καλύπτει και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ: Δεν απαιτείται αστάρι
ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ: στους λεκέδες και στο νερό
ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ: στις καταπονήσεις και στη συνεχή χρήση
ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΙΜΟΤΗΤΑ: Εύκολο καθάρισμα της επιφάνειας
ΑΠΟΔΟΣΗ: Η συσκευασία των 0,75lt αρκεί για 5 m² σε 2 στρώσεις

Κατέβασε το τεχνικό φυλλάδιο του προϊόντος (TDS)


ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι αποχρώσεις μπορεί να διαφέρουν από το εφαρμοσμένο τελικό υλικό. Δείτε τα πραγματικά δείγματα όλων των αποχρώσεων στα σημεία πώλησης.


ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟΥ & ΣΚΑΛΑΣ

Το PREPARATION από την σειρά χρωμάτων νερού RENOVATION PERFECTION® είναι ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για την προετοιμασία πριν την ανακαίνιση λείων ή καταπονημένων δαπέδων από πλακάκι, μάρμαρο και τσιμέντο. Εγγυάται ομοιόμορφο φινίρισμα και άριστο αποτέλεσμα της βαφής.